O nas

Dobrodošli!

V imenu turistične agencije Kompas vas lepo pozdravljamo v svetu najlepših otroških doživetij. Udobno se namestite, pripnite varnostne pasove in se prepustite raziskovanju razkošne ponudbe počitnic in potovanj, ustvarjenih za otroke in njihove starše.

Odkrivanje skritih kotičkov sveta, zabava na najbolj imenitnih igriščih življenja, navduševanje nad različnimi znamenitostmi in osupljivimi lepotami narave, spoznavanje raznolikih kultur in druženje s sovrstniki, kakovostno preživljanje časa v objemu družine, okušanje najbolj nenavadnih okusov … Potovanje je za otroke vseh starosti lahko poučna, zabavna in nadvse zanimiva izkušnja.

Kot organizator počitnic in potovanj z dolgoletnimi izkušnjami pa v Kompasu vemo, da ni vedno vse popolno, da se med potovanji z otroki pojavijo tudi izzivi. Predvsem tisti, ki naše malčke ali najstnike pahnejo v muhasto razpoloženje. Zato vam na tem mestu, v svetu najlepših otroških doživetij, ponujamo posebej za vas pripravljena doživetja, ki bodo odgnala stran izzive potovanj z otroki in vam omogočila, da boste v vsakem trenutku, na potovanju ali na počitnicah, resnično samo uživali ter ustvarjali nepozabne družinske spomine.

Kompas. Razkošje najlepših otroških doživetij.

Kakovostne nastanitve in bogata dodatna ponudba

Počitnice v kakovostnih nastanitvah z bogato dodatno ponudbo za družine in možnostjo nastanitve večjih družin.

Odlični vodniki in spremljevalci

Izleti in potovanja v spremstvu odličnih vodnikov in spremljevalcev ter z bogato vsebino, ki je prilagojena družinam.

Svetovanje in pomoč

Svetovanje in pomoč Kompasovega tima profesionalnih svetovalcev.

Ugodni plačilni pogoji

Ugodni plačilni pogoji in možnost plačila na obroke.

Doživetja so spomini.

Z nami jih vsako leto ustvarja več kot 6000 otrok.